Ενημέρωση με ένα κλικ

Το μέλλον των συναλλαγών περνάει μέσα από το διαδίκτυο

Η αλματώδης ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και των ψηφιακών συναλλαγών, συνεπεία του lockdown και ευρύτερα των περιορισμών λόγω της πανδημίας, δημιουργεί πλέον μια νέα πραγματικότητα στην αγορά επιφέροντας σημαντικές προσαρμογές που όχι μόνο θα παραμείνουν αλλά θα διευρύνονται συνεχώς και μετά την επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι καταναλωτές σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από ότι μέχρι τώρα, έχουν εξοικειωθεί με τη νέα αυτή πραγματικότητα ανακαλύπτοντας μάλιστα τις σημαντικές ευκολίες και δυνατότητες που προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Από την άλλη πλευρά, για τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και ιδιαίτερα τους μικρούς εμπόρους στο χώρο της λιανικής, οι πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου είναι ανάσα ζωής. Ταυτόχρονα έγινε πολύ πιο ξεκάθαρο πως το μέλλον του εμπορίου και των συναλλαγών περνά πλέον μέσα από το διαδίκτυο και τις όλο και πιο σύγχρονες και διαφοροποιημένες ψηφιακές δυνατότητες ανάπτυξης εργασιών που προσφέρει. Για τον κόσμο του επιχειρείν το ψηφιακό άλμα και οι κατάλληλες προσαρμογές στον τρόπο που επικοινωνούν και συναλλάσσονται με τους πελάτες τους είναι μονόδρομος όχι μόνο για την επιβίωση αλλά πολύ περισσότερο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και την ανάπτυξη.

Στη διαδικασία των προσαρμογών αυτών,ς που περιλαμβάνει προϊόντα, υπηρεσίες και συμβουλευτική προκειμένου να καλύπτονται πλήρως οι νέες αυξημένες ανάγκες τους όχι μόνο στο επίπεδο των συναλλαγών σε καθημερινή βάση αλλά και στο επίπεδο της υλοποίησης των επενδυτικών τους σχεδίων.

 

ΣΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ePOS Paycenter

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία ePOS Paycenter, διευκολύνει τις ηλεκτρονικές εισπράξεις καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τομέα δραστηριότητάς της Προσφέρει μάλιστα και δωρεάν εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης για τις επιχειρήσεις που θα διασυνδεθούν με την υπηρεσία ePOS Paycenter μέχρι τις 30/4/2021.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία υποστηρίζει εκατομμύρια συναλλαγές και γι’ αυτό το λόγο επιχειρήσεις όλων των μεγεθών στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της Ελληνικής αγοράς, έχουν επιλέξει την Τράπεζα Πειραιώς για τις συναλλαγές τους. Ως αποτέλεσμα αυτού η πλειονότητα των developers e-commerce λύσεων της αγοράς έχουν υλοποιήσει την διασύνδεση με την υπηρεσία ePOS Paycenter , καθώς προσφέρει στους πελάτες της επιχείρησης τη δυνατότητα να:

  • πραγματοποιούν αγορές από το e-shop σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες/έτος
  • μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας, καθώς και τηνυπηρεσία «IRIS online payments – Ηλεκτρονικό Κατάστημα» που επιτρέπει στον πελάτη να ολοκληρώνει την αγορά του με απευθείας χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού, χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας συνεργασίας του
  • κάνουν πληρωμές με άτοκες δόσεις

Επίσης, Τράπεζα Πειραιώς δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν πιστοποίηση PCI DSS και να εκμεταλλευτούν  το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών, καθώς οποιαδήποτε επιχείρηση που πραγματοποιεί συναλλαγές με κάρτες πρέπει να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις και να υιοθετεί τις βέλτιστες πρακτικές του προτύπου PCI DSS. Ειδικότερα, η Πειραιώς για να διευκολύνει τη διαδικασία πιστοποίησης συνεργάζεται με την εταιρεία Trustwave (πάροχος λύσεων ασφάλειας και πιστοποιήσεων με διεθνή παρουσία), μέσω της οποίας απαντώντας στο σχετικό ερωτηματολόγιο μπορεί η επιχείρηση να αυτο-αξιολογηθεί και να πιστοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν την πιστοποίηση PCI DSS συνήθως δε γίνονται εύκολα στόχοι ηλεκτρονικών επιθέσεων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει