Ενημέρωση με ένα κλικ

Βιασμός 11χρονης: Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας

Προκλητικός στις δηλώσεις του

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται ο προπονητής που, όπως καταγγέλθηκε, βίασε την 21χρόνη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Ο 38χρονος, που συνελήφθη χθες στη Σάμο και έφτασε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, βαρύνεται με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά σχέση σε γνώση της οικογένειας του κοριτσιού.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έφτασε με αστυνομική κλούβα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων νωρίς το πρωί. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε: “Να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του”.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της αθλήτριας, που σήμερα είναι 21 ετών, στον Εισαγγελέα Ν. Στεφανάτο, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Οι αστυνομικοί της Σάμου τον συνέλαβαν χθες στην περιοχή των Μυτιληνιών όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος δεν είχε επίσημη άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Ο φερόμενος ως δράστης, αφότου έφυγε από τον όμιλο της βορειοανατολικής Αττικής όπου διαδραματίστηκαν τα καταγγελλόμενα, δραστηριοποιήθηκε στη Σάμο, τόπο καταγωγής του, για τρία χρόνια ως προπονητής στους δύο ναυτικούς ομίλους του νησιού, Σάμου και Καρλοβασίου και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα σε οικογενειακή επιχείρηση στην περιοχή των Μυτιληνιών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει