Ενημέρωση με ένα κλικ

Απίστευτο! Έκανε..live σεξ σε τηλεδιάσκεψη δημοτικού συμβουλίου

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, καθώς λόγω των απαιτούμενων αποστάσεων που οφείλουμε να κρατάμε από τους φίλους, τους συνεργάτες ή ακόμα και τους συγγενείς, χρησιμοποιούμε ολοένα και περισσότερο τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες επικοινωνίας (zoom, skype) για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές συζητήσεις.

Δεν είναι λίγοι όμως και αυτοί που ακόμα δεν έχουν εξοικειωθεί με τα νέα μέσα επικοινωνίας. Και αυτό αργά ή γρήγορα φαίνεται. Κάτι τέτοιο συνέβη και σε έναν άνθρωπο που συμμετείχε σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ένας εκ των συμμετεχόντων στη τηλεδιάσκεψη, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν ήταν δημοτικός σύμβουλος, ξέχασε να κλείσει την κάμερα αποχωρώντας από τη συζήτηση, με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι να τον δουν να κάνει σεξ!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη zoom πρόσεξαν φυσικά τι συνέβαινε, αλλά επέλεξαν να το αγνοήσουν και να συνεχίσουν τη συζήτηση.

Σε δήλωσή του, ο Μπριζόλα χαρακτήρισε το επεισόδιο ως «ακούσια αδιακρισία» και εξέφρασε απογοήτευση που τα media δεν ασχολούνταν με την ουσία των όσων συζητήθηκαν εκείνη την ημέρα. «Αμέσως μόλις καταλάβαμε τι συνέχη, ζητήσαμε από τα άτομα που ελέγχουν τον ήχο και την εικόνα να τον βγάλουν από το feed. Ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι ούτε άλλοι συμμετέχοντες έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε ή να επεξεργαστούμε τα βίντεο στο Zoom».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει