Ενημέρωση με ένα κλικ

Αμηχανία για τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης

Ο δημοσιογράφος τον διέψευσε, με τον πρόεδρο να ζητά από την ομάδα του να του φέρει το εν λόγω κείμενο.

Παρά την άνεση του Ντόναλντ Τραμπ στις εμφανίσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, η τελευταία του συνέντευξη είχε έντονο το στοιχείο τόσο του αντιλόγου όσο και της αμηχανίας του Αμερικάνου προέδρου.

Αίτιο παλαιότερες δηλώσεις του Δημοκρατικού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν, σε σχέση με την αστυνομία.

Απόσπασμα της συνέντευξης δημοσιεύτηκε σήμερα, με την προγραμματισμένη προβολή της να είναι αύριο, παρουσιάζει τον Τραμπ ν’αποδίδει την άνοδο της εγκληματικότητας σε ορισμένες πόλεις στην ανεπάρκεια των Δημοκρατικών δημάρχων τους.

«Τις κακοδιαχειρίστηκαν», επέμεινε ο Τραμπ με τον δημοσιογράφο Κρις Γουάλας, να του επισημαίνει ότι πολλές από αυτές τις πόλεις έχουν Δημοκρατικούς δημάρχους εδώ και δεκαετίες.

«Πάντα ήταν κακή αλλά τώρα έχει βγει εκτός ελέγχου. Και αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να περικόψουν πόρους από την αστυνομία και ο Μπάιντεν θέλει να κόψει τον προϋπολογισμό της αστυνομίας», συνέχισε o Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

«Όχι κύριε, δεν το θέλει», αντέκρουσε ο Ουάλας.

Ο Τραμπ επέμεινε, δηλώνοντας ότι ο Μπάιντεν και ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς έχουν υπογράψει έναν καταστατικό χάρτη για την μείωση του προϋπολογισμού των δυνάμεων ασφαλείας.

Ο δημοσιογράφος τον διέψευσε, με τον πρόεδρο να ζητά από την ομάδα του να του φέρει το εν λόγω κείμενο.

Ο ισχυρισμός του δεν υπήρχε εκεί, δήλωσε στη συνέχεια ο Κρις Γουάλας στο Fox, με την περικοπή των πόρων της αστυνομίας ν’αποτελεί ένα εκ των αιτημάτων των αντιρατσιστικών διαδηλώσεων μετά τη δολοφινία του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεσότα, στα τέλη Μαΐου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει