Ενημέρωση με ένα κλικ

Τραυματισμός 2 διαδηλωτριών στο Σιάτλ μετά από παράσυρση από όχημα (Video)

Ο συλληφθείς οδηγός είναι ηλικίας 27 ετών από το Σιάτλ, ενώ ως τώρα παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για στοχευμένη επίθεση.

Δύο τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση είναι ο απολογισμός, παράσυρσης διαδηλωτών από αυτοκίνητο, σε κλειστό αυτοκινητόδρομο στο Σιάτλ, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, σύμφωνα με αξιωματούχους και το BBC.

H μια εκ των 2 τραυματιών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο ύποπτος οδηγός έχει συλληφθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε γενικευμένες ταραχές, μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, τον Μάιο στην Μινεάπολις.

Η παράσυρση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κλειστό αυτοκινητόδρομο, ενόψει πορείας διαμαρτυρίας γυναικών.

Τμήμα της διαδήλωσης μεταδιδόταν ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπό τον τίτλο:

«Η Πορεία των Μαύρων Γυναικών Καταλαμβάνει τον Ι-5».
Υλικό αντλημένο από το Twitter παρουσιάζει ένα λευκό αυτοκίνητο να αναπτύσσει ταχύτητα κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, ενώ στη συνέχεια, προχωρά σε ελιγμό, με σκοπό να αποφύγει δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, σε ρόλο οδοφράγματος, χτυπώντας τις δύο γυναίκες.
Επικαλούμενο τον επικεφαλής της αστυνομίας της πολιτείας της Ουάσινγκτον, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, αναφέρει τον σοβαρό τραυματισμό μιας 24χρονης γυναίκας από το Σιάτλ  και μιας 32χρονης από το Μπέλινγκχαμ.

Ο ίδιος δήλωσε, ότι ο συλληφθείς οδηγός είναι ηλικίας 27 ετών από το Σιάτλ, ενώ ως τώρα παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για στοχευμένη επίθεση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει