Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανοίγει ξανά ο πύργος του Άιφελ

Ο Πύργος του Άιφελ θα ανοίξει και πάλι για το κοινό στις 25 Ιουνίου, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν μόνο έως τον 2ο όροφο, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις σκάλες και φορώντας υποχρεωτικά μάσκα από την ηλικία των 11 ετών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία εκμετάλλευσης του διάσημου μνημείου.

«Έπειτα από 3 μήνες κλεισίματος λόγω της πανδημίας της Covid-19, ήτοι το μεγαλύτερο σε διάρκεια κλείσιμο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Πύργος του Άιφελ θα ξανανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την 25η Ιουνίου του 2020, στις 10.00 το πρωί», επισημαίνεται στον ιστότοπό του, όπου διευκρινίζεται πως ο αριθμός των επισκεπτών θα είναι περιορισμένος στον περιβάλλοντα χώρο και τους ορόφους.

«Η κορυφή θα παραμείνει κλειστή προς το παρόν για να αποφευχθεί οποιαδήποτε κατάσταση συγχρωτισμού στα ασανσέρ που οδηγούν από τον 2ο όροφο στην κορυφή, τα οποία είναι μικρότερα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η γαλλική κυβέρνηση άρχισε τη χαλάρωση των μέτρων καραντίνας από τα μέσα Μαΐου.

Τα Ανάκτορα των Βερσαλλιών άνοιξαν εκ νέου την 6η Ιουνίου, ενώ το μουσείο του Λούβρου θα υποδεχθεί ξανά επισκέπτες από την 6η Ιουλίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει