Ενημέρωση με ένα κλικ

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Ρωσία με 3 νεκρούς

Το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, αναφέρει τον θάνατο όλων των μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου.

Την συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Mi-8 κοντά στη Μόσχα, ανέφερε πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

«Το ελικόπτερο έκανε ανώμαλη προσγείωση κοντά στο χωριό Ζαχάροβο. Αναφέρονται θύματα», δήλωσε η πηγή αυτή, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες, ενώ ο αριθμός του για τώρα παραμένει απροσδιόριστος.

Το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, αναφέρει τον θάνατο όλων των μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti, συγκεκριμενοποιεί τον αριθμό των θυμάτων σε 3.

Ταυτόχρονα η ιστοσελίδα themoscowtimes.com εντός της ειδήσεως συμπεριλαμβάνει δήλωση του Υπουργείου Αμύνης η οποία αναφέρει:

«Στις 19 Μαΐου, περίπου στις 20:00, κατά την διάρκεια ασκήσεως, ένα ελικόπτερο MI-8 της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, προχώρησε σε ανώμαλη προσγείωση σε ερημωμένη περιοχή, 20 χιλιόμετρα από το χωρίο Κλιν. Ως αποτέλεσμα της προσγείωσης αυτής, το πλήρωμα απεβίωσε, συνέπεια κακώσεων».

Τα αίτια της συντριβής ερευνώνται, με τις πρώτες ενδείξεις όμως, να δείχνουν ότι πιθανόν το δυστύχημα οφείλεται σε τεχνική βλάβη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει