Ενημέρωση με ένα κλικ

Ισπανία: 123 θάνατοι από τον κορονοϊό σε ένα 24ωρο

Ο ημερήσιος απολογισμός των θανάτων από την Covid-19 στην Ισπανία μειώθηκε σήμερα σε 123, που είναι ο χαμηλότερος αριθμός εδώ και επτά εβδομάδες, ανακοινώθηκε από το ισπανικό υπουργείο Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την επιδημία αυξήθηκε σήμερα σε 26.744, από 26.621 χθες, Κυριακή. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 227.436 από 224.390 χθες.

Στην Ισπανία, για να περιορισθούν οι κίνδυνοι μετάδοσης, το lockdown αίρεται σήμερα μόνο σ’ ένα μέρος της χώρας. Σε μεγάλες πόλεις, όπως η Μαδρίτη και η Βαρκελόνη, εξακολουθούν να ισχύουν αυστηροί περιορισμοί, καθώς, με περισσότερους από 26.000 νεκρούς, η Ισπανία είναι κι αυτή μία από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο.

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες, Κυριακή, οκτώ κρούσματα του κορονοϊού, όμως ο πρόεδρός της, ο Χαβιέρ Τέμπας, ελπίζει ότι θα καταστεί δυνατό να επαναληφθεί το πρωτάθλημα στις 12 Ιουνίου.

Διαγνωστικά τεστ αποκάλυψαν κρούσματα σε διάφορα πρωταθλήματα, ιδιαίτερα στη Γερμανία, όπου προβλέπεται επίσης η επανάληψη του πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει