Ενημέρωση με ένα κλικ

Παράταση της απαγόρευσης μετακίνησης στη Μόσχα έως την 31η Μαΐου.

Παράταση της απαγόρευσης μετακίνησης στην ρωσική πρωτεύουσα έως την 31η Μαΐου.

Η απόφαση περιλαμβάνει παράταση αναστολής λειτουργίας όλων των επιχειρήσεων στην Μόσχα στο τομέα των υπηρεσιών, του εμπορίου, της εστίασης , στον τομέα της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού, αλλά και σε άλλους μη παραγωγικούς τομείς, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Ο Σομπιάνιν δήλωσε ότι είναι ακόμη νωρίς να ανοίξουν τα εστιατόρια, τα θέατρα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ στην Μόσχα ισχύει καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας σε σχέση με τον κορονοϊό.

Οι απαγορεύσεις έχουν επιβληθεί στην Μόσχα από τις 29 Μαρτίου. Η έξοδος από το σπίτι επιτρέπεται σε περίπτωση που αυτό καθίσταται αναγκαίο για ιατρικούς λόγους, για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ή απειλών, για να πάει κάποιος στην εργασία του, για να βγάλει βόλτα το κατοικίδιο του αλλά σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 100 μέτρων από την οικία του, και για την απόρριψη των απορριμμάτων.

Από τις 22 Απριλίου, έχει επιτραπεί η χρήση μέσων μεταφοράς στους κατόχους ψηφιακής άδειας κυκλοφορίας με αντίστοιχή βεβαίωση εξόδου, η οποία ελέγχεται αυτομάτως.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει