Ενημέρωση με ένα κλικ

Σταθερή η κατάσταση στην Σερβία με 296 κρούσματα και 7 νεκρούς εντός 24ώρου

Σταθερή η κατάσταση στην Σερβία με 296 κρούσματα και 7 νεκρούς εντός 24ώρου

Σε 7.779 ανέρχεται το νεότερο σύνολο προσβληθέντων από κορονοϊό στην Σερβία, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν 296 νέα κρούσματα εντός 24ώρου.

Επτά νέοι θάνατοι σημειώθηκαν τις βραδινές ώρες με τους 4 νεκρούς ν’αποτελούν οικότροφους γηροκομείου στην πόλη Νις όπου πρόσφατα αποκαλύφθηκε μεγάλη διασπορά της νόσου. Τα θύματα του κορονοϊού, συνολικά, ανέρχονται σε 151. Στα νοσοκομεία και τις προσωρινές δομές νοσηλεύονται 3.153 ασθενείς ενώ 91 είναι διασωληνωμένοι. Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 59.938 άτομα.

Από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου αναχώρησαν σήμερα τέσσερα αεροσκάφη για την Ρώμη μεταφέροντας νοσοκομειακό προστατευτικό υλικό το οποίο προσφέρει η Σερβία στην Ιταλία. Αύριο αναμένεται να αναχωρήσουν άλλα δύο αεροσκάφη με βοήθεια για την Ιταλία. Την αποστολή βοήθειας συνοδεύει η υπουργός Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης Γιάντρανκα Γιοκσίμοβιτς.

Στην Σερβία το Σαββατοκύριακο τίθεται σε ισχύ γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας. Από την Δευτέρα θα υπάρξει νέα μικρή χαλάρωση των μέτρων περιορισμού με την αναγγελία επανέναρξης  λειτουργίας των κομμωτηρίων, κέντρων ομορφιάς και γυμναστηρίων. Την ερχόμενη Τρίτη θα αρχίσει επίσης να λειτουργεί και το κοινοβούλιο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει