Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Μπιλ Γκέιτς εκθειάζει την πρωτοβουλία «Greece from Home»

Τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΕΟΤ «Greece From Home» εκθείασε ο ιδρυτής της Microsoft και πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Μπιλ Γκέιτς, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.

Ο ιδρυτής της Microsoft και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μίλησε για το πώς ο κορονοϊός θα αλλάξει τη ζωή μας και πώς θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε συνήθειες. Στο πλαίσιο αυτό και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρθηκε και στην ελληνική πλατφόρμα.

«Ας δούμε τον τουρισμό – ο τουριστικός κλάδος είναι σίγουρα ένας από τους σκληρότερα πληγέντες από την πανδημία. Αλλά ίσως μπορείτε να μάθετε από τo “Ελλάδα από το σπίτι” (#Greecefromhome), μια λαμπρή πρωτοβουλία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με τη Google. Αυτός ο ιστότοπος βασίζεται επίσης στην αρχή του μάρκετινγκ περιεχομένου: με τη χρήση εξαιρετικού περιεχομένου στο διαδίκτυο για τη δημιουργία σχέσης με δυνητικούς πελάτες. Μέσω βίντεο του YouTube και άλλου περιεχομένου, οι δημιουργοί δίνουν στους θεατές την ευκαιρία να περιηγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να βιώσουν όμορφα φυσικά τοπία, να κάνουν περιηγήσεις ή να επισκεφθούν εστιατόρια – όλα εικονικά, φυσικά» τόνισε ο Γκέιτς, κάνοντας, έτσι, την καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα.

«Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε μία από αυτές τις βιομηχανίες, ελπίζουμε ότι αυτό θα προκαλέσει κάποιες ιδέες. Το κλειδί είναι να ανακατευθύνετε τις προσπάθειές σας και να χρησιμοποιείτε το χρόνο σας με σύνεση. Επειδή πολύ πιθανόν αυτή η νέα κατάσταση να ήρθε για να μείνει. Και όσο ταχύτερα προσαρμόζεστε σε αυτό το γεγονός, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της επιχείρησής σας να επιβιώσει και ενδεχομένως να ευδοκιμήσει», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι τις πρώτες δέκα μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας Greece From Home, περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες εγγράφηκαν για να παρακολουθήσουν τα Ομαδικά διαδικτυακά σεμινάρια ενώ έχουν προγραμματιστεί ήδη 135 κατ’ ιδίαν εκπαιδεύσεις.

Οι εκπαιδεύσεις είναι δωρεάν και όποιος θέλει να συμμετέχει μπορεί να εγγραφεί στο link g.co/greektourism/seminarsfromhome

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει