Ενημέρωση με ένα κλικ

Ιμάμογλου: “Ξαφνική η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας”

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση της Τουρκίας, για την απόφαση της για επιβολή καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας σε 31 μεγάλες πόλεις της χώρας, έκανε ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε πως οι κυβερνητικές αρχές δεν είχαν ειδοποιηθεί για αυτή την κρίσιμη απόφαση και πως και δεν γνωρίζει για ποιες δημόσιες υπηρεσίες θα είναι ανοιχτές στην Κωνσταντινούπολη.

Παράλληλα σημείωσε πως όποια απόφαση δεν λαμβάνεται με από κοινού σκέψη και συνεργασία προκαλεί μόνο σύγχυση και πανικό, καθώς δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.

Ο κ. Ιμάμογλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας δεν θα έπρεπε να είχε ληφθεί ξαφνικά. Εμείς ως Μητροπολιτικός Δήμος Κωνσταντινούπολης (ΙΒΒ), δεν είχαμε ειδοποιηθεί για αυτή την κρίσιμη απόφαση. Δεν γνωρίζουμε ούτε ποιες υπηρεσίες θα πρέπει να παρέχουμε αύριο στην Κωνσταντινούπολη. Όποια απόφαση δεν λαμβάνεται με από κοινού σκέψη και συνεργασία προκαλεί μόνο σύγχυση και πανικό».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει