Ενημέρωση με ένα κλικ

Σε παύση των ερευνών για τους αγνοούμενους Κένεντι οδηγούνται οι αρχές

Οι πιθανότητες θανάτου της Μέιβι Κένεντι και του 8χρονου γιού της Γκίντεον αυξάνονται.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι και του 8χρονο γιού της, καθώς φαίνεται να έχασαν τη ζωή τους στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Η εξαφάνιση της Μέιβι Κένεντι και του γιού της Γκίντεον, τις τελευταίες ώρες, δημιούργησαν ανησυχία στον σύζυγό της Ντέβιντ ΜακΚίν, ο οποίος τους αναζητούσε. Τα 2 άτομα βρίσκονταν σε ερημικό σπίτι στο Μέριλαντ, ως μέθοδος απομόνωσης.

Η Κένεντι φαίνεται πως έπαιζε με τον γιο της στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους βρέθηκε στη θάλασσα, με εκείνη και τον γιο της να μπαίνουν σε κανό προκειμένου να περισυλλέξουν την μπάλα από το νερό και έκτοτε να αγνοούνται.

Ο πατέρας του 8χρονου Γκίντεον ανέφερε, ότι, οι Αρχές δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν και ως εκ τούτου θεωρούνται και οι 2 νεκροί.

«Παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ακτοφυλακής και τοπικών Αρχών, η έρευνα για τους δύο αγνοούμενους σταμάτησε»

«Καθώς σκοτείνιασε για δεύτερη ημέρα, έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από την εξαφάνισή τους και οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί είναι απειροελάχιστες (…) Είναι ξεκάθαρο πως η Μέιβι και ο Γκίντεον απεβίωσαν» δήλωσε με ανάρτηση του στο Facebook.

Η 40χρονη Μέιβι, εγγονή του γόνου της διάσημης οικογένειας των Κένεντι και ο 8χρονος γιος της, φαίνεται να παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και εντοπίστηκαν από παρατηρητή που βρισκόταν στην ακτή μισή ώρα αργότερα.

Ο μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία, παρόλα αυτά οι αγνοούμενοι δεν εθεάθησαν ξανά. Ώρες αργότερα, το κανό στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε από την ακτοφυλακή αναποδογυρισμένο, μίλια μακριά από το σπίτι των Κένεντι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει