Ενημέρωση με ένα κλικ

Βρετανία: Νεκρός 13χρονος στο Λονδίνο από κορονοϊό

Πέθανε στο Λονδίνο, ένα 13χρονο αγόρι, που είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης, το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου.

«Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε, και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Ο θάνατος σχετίζεται με τον κορονοϊό και δεν θα γίνει κανένα επιπλέον σχόλιο».

Σημειώνεται ότι, οι θάνατοι λόγω κορονοϊού στη Βρετανία υπερδιπλασιάστηκαν την Τρίτη, ενώ ανάμεσα στους 367 νεκρούς είναι και ένας έφηβος,μόλις 19 ετών, μέχρι πρότινος υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης των θανάτων μέσα σε μία ημέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως μεταδίδει η Sun, το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε ότι οι τελευταίοι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους λόγω κορονοϊού ήταν – μέχρι εκείνη τη στιγμή- μεταξύ 19 και 91 ετών, με 28 από αυτούς να μην έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Στη Σκωτία, έχουν πεθάνει 13 άτομα – με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 60 νεκρούς. Η δημόσια υγεία της Ουαλίας επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν επτά επιπλέον θάνατοι – φτάνοντας το σύνολο τους σε 69.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει