Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Έφτασαν στους 8 οι νεκροί στην Κύπρο

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 262

Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε σήμερα στην Κύπρο ένας άνδρας ηλικίας 83 ετών, την ώρα που τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα τριάντα δύο, όπως ανακοινώθηκε από τις κυπριακές αρχές το απόγευμα της Τρίτης.

Οι θάνατοι από την ασθένεια COVID-19 της πανδημίας του κορονοϊού στην Κύπρο ανήλθαν στους οκτώ, εκ των οποίων μία γυναίκα και επτά άντρες, με μέσο όριο ηλικίας τα 68 έτη.

Οι έξι από τους νοσούντες που έχασαν τη ζωή τους είχαν κάποιους επιβαρυντικούς παράγοντες στην υγεία τους.

Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο είναι 32 από σύνολο 550 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 13 άτομα που εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων περιστατικών, ενώ εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα από τις Βρετανικές Βάσεις και 15 άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Με βάση και τα σημερινά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Κύπρο ανήλθε στα 262, περιλαμβανομένων των εννέα κρουσμάτων στις Βρετανικές Βάσεις.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα 271 περιστατικά εντοπίστηκαν μετά από διεκπεραίωση 7.397 εργαστηριακών αναλύσεων από το Ινστιτούτο Νευρολογίας Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και το Μικροβιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει