Ενημέρωση με ένα κλικ

Πούτιν: Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα σε ΠτΔ και πρωθυπουργό για την 25η Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απέστειλε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την Εθνική Γιορτή της Ελληνικής Δημοκρατίας – την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Οι Ρωσο-ελληνικές σχέσεις βασίζονται στις μακραίωνες παραδόσεις της πολιτιστικής και πνευματικής συγγένειας, τονίζει ο Πρόεδρος της Ρωσίας και δηλώνει σίγουρος ότι η ανάπτυξη της εποικοδομητικής διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των λαών των δύο χωρών και όλης της Ευρώπης.

Εξίσου ο πρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν συνεχάρη θερμά τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την Εθνική Γιορτή της Ελληνικής Δημοκρατίας – την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, γνωστοποιεί επίσης σε άλλη ανάρτησή της η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

 

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απέστειλε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας…

Publiée par Russian Embassy in Greece sur Mercredi 25 mars 2020

Ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν συνεχάρη θερμά τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την Εθνική Γιορτή της Ελληνικής Δημοκρατίας – την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Publiée par Russian Embassy in Greece sur Mercredi 25 mars 2020

Πηγή: ΑΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει