Ενημέρωση με ένα κλικ

Ψευδής η είδηση μετατροπής ξενοδοχείων του Κριστιάνο Ρονάλντο σε νοσοκομεία

Ψευδής η είδηση μετατροπής ξενοδοχείων του Κριστιάνο Ρονάλντο σε νοσοκομεία

Ψευδής ισχυρισμός, αποδεικνύεται η «είδηση», που ανέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο επρόκειτο να παραχωρήσει τα ξενοδοχεία του προκειμένου να μετατραπούν σε νοσοκομεία για τους πάσχοντες από τον κορονοϊό.

Αφορμή της διάδοσης του ισχυρισμού αυτού αποτέλεσε tweet του δημοσιογράφου Adriano del Monte, ανταποκριτή για αθλητικά θέματα στο Fox Networks Group Asia, στις 14 Μαρτίου 2020. To tweet αναφέρει: «Τα ξενοδοχεία του Κριστιάνο Ρονάλντο, PestanaCR7, θα γίνουν νοσοκομεία την επόμενη εβδομάδα, στα οποία οι ασθενείς στην Πορτογαλία θα νοσηλεύονται δωρεάν. Θα πληρώσει όλο το ιατρικό προσωπικό. Τι άνθρωπος».

Παρόλα αυτά, σε επικοινωνία του Associated Press με το ξενοδοχείο Pestana, ιδιοκτησίας Ρονάλντο, εκπρόσωπος του ξενοδοχείου ξεκαθάρισε την θέση του ξενοδοχείου αναφέροντας: «Οι πληροφορίες είναι ανακριβείς. Δεν λάβαμε καμία ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα», ενώ σε επικοινωνία του Ολλανδικού RTL Nieuws, με ξενοδοχειακή μονάδα στη Λισαβόνα, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δήλωσαν: «Είμαστε ξενοδοχείο. Δεν θα γίνουμε νοσοκομείο. Είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες, είμαστε και θα παραμείνουμε ένα ξενοδοχείο. Σας εύχομαι καλή μέρα».

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει