Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Ιάθηκε 85χρονος στην Ιταλία!

Ο συνταξιούχος Τζιανκάρλο Μπονβιντσίνι κέρδισε τη μάχη για τη ζωή μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, ένας άνδρας 85 ετών που νόσησε απο κορονοϊό στο Κοντόνιο, την κωμόπολη που ήταν στο επίκεντρο της πανδημίας στην περιφέρεια της Λομβαρδίας.

Έναν μήνα μετά την εισαγωγή του στο τοπικό νοσοκομείο, ο ηλικιωμένος Τζιανκάρλο Μπονβιντσίνι, ιάθηκε και κατάφερε να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του.

Ο 85χρονος παρέμεινε σε απομόνωση επί τέσσερις εβδομάδες και η κατάστασή του από τους γιατρούς, δεν θεωρήθηκε ποτέ ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όταν ήταν νέος κάπνιζε πολύ και είχε ήδη ξεπεράσει μια ιδιαίτερα δύσκολη περιπέτεια υγείας, όταν είχε μολυνθεί με τύφο και όπως δήλωσε με συγκίνηση ο γιος του: «Είναι ο πρώτος ασθενής που βγαίνει θεραπευμένος από το νοσοκομείο του Κοντόνιο».

Την ίδια ώρα, το ζευγάρι κινέζων τουριστών ηλικίας 65 και 67 ετών, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι που είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορονοϊό στην Ιταλία, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο λοιμωδών νόσων της Ρώμης Σπαλαντσάνι.

Μεταφέρθηκαν για ένα διάστημα περαιτέρω παρακολούθησης στο νοσοκομείο Σαν Φιλίπο Νέρι της Ρώμης και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και είναι πλέον αρνητικοί στον κορονοϊό.

«Ευχαριστούμε τους γιατρούς του Σπαλαντσάνι. Μας έσωσαν την ζωή και αισθανθήκαμε πραγματικά σαν στο σπίτι μας. Λατρεύουμε την Ιταλία», δήλωσαν στους δημοσιογράφους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει