Ενημέρωση με ένα κλικ

Ισπανία: Σοκάρουν οι αριθμοί του κορονοϊού

Έφτασαν στα 2.000 τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο - Ο στρατός βγαίνει στους δρόμους της χώρας!

Σοκάρουν οι αριθμοί στην Ισπανία καθώς, μόνο στο τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 2.000 νέα κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην χώρα ανέρχεται σε 11.178, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Εχθές, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ήταν 9.161

Ο αριθμός των θανάτων ανήλθε σε 491.

Την ίδια ώρα ο στρατός βγαίνει στους δρόμους της χώρας!

Περισσότεροι από 1.000 στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί σε 14 πόλεις σε ολόκληρη την Ισπανία, για να βοηθήσουν την αστυνομία στην εφαρμογή της καραντίνας, προτρέποντας τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Οι δρόμοι της Ισπανίας είναι απόκοσμα ήσυχοι σήμερα, με την εκκωφαντική σιωπή να διακόπτουν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας από τα μεγάφωνα.

Συστήνεται στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, καθώς οι Ισπανοί περνούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα υπό καθεστώς καραντίνας, λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

Τα 47 εκατομμύρια των Ισπανών βρίσκονται υπό μερική απομόνωση από το Σάββατο το βράδυ, καθώς τους επιτρέπεται να βγουν από τα σπίτια τους μονάχα για να πάνε στη δουλειά, να αγοράσουν φαγητό ή να πάνε στο φαρμακείο ή στο νοσοκομείο.

Περισσότεροι από 1.000 στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί σε 14 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα για να βοηθήσουν την αστυνομία στην εφαρμογή της καραντίνας, προτρέποντας τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους εκτός αν έχουν σοβαρό λόγο να βγουν έξω.

Ειδικές ομάδες του στρατού απολυμαίνουν και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει