Ενημέρωση με ένα κλικ

Κινέζος αξιωματούχος: Ο αμερικανικός στρατός έφερε τον κορονοϊό!

Οι ΗΠΑ κάλεσαν για εξηγήσεις τον Κινέζο πρέσβη μετά από τις επίμαχες δηλώσεις

Οι ΗΠΑ κάλεσαν για εξηγήσεις τον πρέσβη της Κίνας, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ένας εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών για τον κορονοϊό.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Κίνας, ο αμερικανικός στρατός είναι υπεύθυνος για το ξέσπασμα του κορονοϊου στην Κίνα!

Ο κινέζος εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών Ζάο Λιτζιάν, πόσταρε στο Twitter ένα βίντεο με τον Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, τον διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ, κατά την κατάθεσή του σε επιτροπή του Κογκρέσου, που έγινε στις 11 Μαρτίου του 2020.

Εκεί ο Ρέντφιλντ αναφέρει πως κάποιοι θάνατοι γρίπης στις ΗΠΑ, αργότερα αναγνωρίστηκαν ως κρούσματα του κορονοϊού Covid-19!

Το ίδιο βίντεο αναρτήθηκε κι από άλλους φορείς στις ΗΠΑ, όπως το εθνικό δίκτυο CCTV, το CNN και η εφημερίδα Global Times.

Ο Κινέζος εκπρόσωπος αναφέρει, ότι ο κορονοϊός Covid–19 δεν ξεκίνησε από την Κίνα και την επαρχία Ουχάν, αλλά πως «ο αμερικανικός στρατός έφερε τον κορονοϊό Covid-19 στην Κίνα».

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι ο «ασθενής μηδέν» του κορονοϊού παγκοσμίως είναι ένας Αμερικανός στρατιωτικός, που βρέθηκε στη Ουχάν τον Οκτώβρη, λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Αγώνων.

Όπως γράφει συγκεκριμένα στο Twitter, «ο CDC πιάστηκε στα πράσα. Πότε εμφανίστηκε ο ασθενής μηδέν στις ΗΠΑ; Πόσοι άνθρωποι έχουν μολυνθεί; Ίσως είναι ο αμερικανικός στρατός που έφερε την επιδημία στη Ουχάν. Διαφάνεια! Δημοσιοποιήστε τα στοιχεία σας. Οι ΗΠΑ μας οφείλουν μια εξήγηση».

Δείτε το επίμαχο tweet:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει