Ενημέρωση με ένα κλικ

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στην Γερμανία, σε καραντίνα βουλευτής

Σε 188 , ανεβαίνουν τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού Covid-19 στην Γερμανία, με δύο νέα κρούσματα στο Βερολίνο, και ένα ακόμα με πιθανό ασθενή έναν βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU)

Σε 188 ανεβαίνουν τα κρούσματα του νέου κορονοϊού Covid-19 στην Γερμανία, με δύο νέα κρούσματα στο Βερολίνο, και ένα ακόμα με πιθανό ασθενή έναν βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στην Θουριγγία, ο οποίος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα και τέθηκε ήδη σε καραντίνα, μετά την επιστροφή του από διακοπές για σκι στην Ιταλία.

Τα δύο νέα κρούσματα στο Βερολίνο αφορούν έναν δάσκαλο και έναν γιατρό, οι οποίοι νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση, ενώ περίπου 200 άτομα έχουν τεθεί σε απομόνωση και πρόκειται να εξεταστούν για τον ιό.

Στην Θουριγγία, εφόσον τελικά το περιστατικό επιβεβαιωθεί, θα τεθούν σε καραντίνα τα περισσότερα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU, αλλά και μέλη άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων του τοπικού Κοινοβουλίου, μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος πρωθυπουργός Μπόντο Ράμελο, ενώ πιθανότατα θα αναβληθεί και η προγραμματισμένη για αύριο εκλογή νέου πρωθυπουργού του κρατιδίου.

Την ίδια στιγμή σήμανε λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, όπου ένας Βρετανός αφιχθείς από το Αμπού Ντάμπι με ύποπτα συμπτώματα βρέθηκε τελικά αρνητικός στον κορονοϊό. Ο επιβάτης είχε προηγουμένως υποβληθεί σε δύο τεστ στο Αμπού Ντάμπι, εκ των οποίων το ένα ήταν αρνητικό και το άλλο θετικό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει