Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Στα 1.694 τα κρούσματα – Στους 34 οι νεκροί!

Στην Ιταλία έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις πάνω από είκοσι χιλιάδες άνθρωποι!

Ασταμάτητα συνεχίζουν να ανεβαίνουν τα νούμερα των κρουσμάτων του κορονοϊού Covid-19, στην Ιταλία, που πλέον έφτασαν τα 1.694, ενώ οι νεκροί έφτασαν ήδη τους 34.

Όπως ανακοίνωσαν οι ιταλικές αρχές, υπάρχουν 84 ασθενείς έχουν γίνει καλά, στη γειτονική μας χώρα, ενώ από την αρχή της εξάπλωσης του κορονοϊού, στην Ιταλία, έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις για την ανίχνευσή του πάνω από είκοσι χιλιάδες άνθρωποι.

Οι ασθενείς που εισήχθησαν στο νοσοκομείο είναι 639 και 140 είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Έξω από δημόσια νοσοκομεία της χώρας έχουν στηθεί εκτάκτως 283 κέντρα, στα οποία εξετάζονται πολίτες, οι οποίοι μπορεί να έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Στο μεταξύ, έκλεισαν στη Ρώμη οι πύλες της ιστορικής εκκλησίας San Luigi dei Francesi, ένας ιερέας της οποίας έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στο Παρίσι.

Η συγκεκριμένη εκκλησία ανήκει στη Γαλλική Πρεσβεία στην Ιταλία.

Η ιταλική δικαιοσύνη, άσκησε δίωξη κατά δεκαοκτώ κατοίκων της «κόκκινης ζώνης» κοντά στην πόλη Λόντι, οι οποίοι προσπάθησαν να παραβιάσουν την απομόνωση, την οποία έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει