Ενημέρωση με ένα κλικ

Γαλλία: Μεγάλη φωτιά τώρα σε σιδηροδρομικό σταθμό

Όπως ανέφερε η γαλλική αστυνομία ο σιδηροδρομικός σταθμός εκκενώνεται

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής του Γκαρ ντε Λιόν του Παρισιού, σύμφωνα το πρακτορείο Reuters.

Όπως ανέφερε η γαλλική αστυνομία ο σιδηροδρομικός σταθμός εκκενώνεται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Figaro, καίγονται και οχήματα.

Οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, δείχνουν πυκνά σύννεφα καπνού να έχουν σκεπάσει τον ουρανό, ενώ τεράστιες φλόγες έχουν τυλίξει το κτήριο. Την ίδια ώρα, άνθρωποι φαίνονται να τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα και οι πυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά.

Οι αστυνομικές αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και ανέφεραν ότι είναι σε εξέλιξη η εκκένωση του σταθμού, για προληπτικούς λόγους.

Οι γύρω δρόμοι έχουν κλείσει, ενώ τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς δεν εκτελούνται κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά φέρεται να συνδέεται με μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην περιοχή, όπου σημειώθηκαν επεισόδια!

Η διαμαρτυρία έγινε εξαιτίας της συναυλίας που πρόκειται να δώσει απόψε στο Μπερσί ο Κονγκολέζος καλλιτέχνης Φάλι Ιπούπα, που σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, είχε γίνει στόχος των αντιπάλων του καθεστώτος του προέδρου της ΛΔ του Κονγκό, του Φέλιξ Τσισεκέντι.

Ο Φάλι Ιπούπα δεν έχει εμφανιστεί στη Γαλλία εδώ και πάνω από 10 χρόνια, εξαιτίας των απειλών που δέχεται, ενώ το 2017 αναγκάστηκε να ματαιώσει μια άλλη συναυλία του στο La Cigale.

«Η αστυνομία επενέβη για να σταματήσει τη διαδήλωση», ανέφεραν οι αρχές, κάνοντας λόγο για φωτιές σε μηχανάκια και κάδους απορριμμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει