Ενημέρωση με ένα κλικ

Μπούλινγκ: Παγκόσμια στήριξη στον 9χρονο Κουέιντεν!

Μεταξύ τους, οι Χιου Τζάκμαν και Ενές Καντέρ

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον 9χρονο Κουέιντεν να ζητάει ένα μαχαίρι για να αυτοκτονήσει, μη αντέχοντας το μπούλινγκ που δέχεται στο σχολείο του, έχει προκαλέσει τη διεθνή κινητοποίηση.

Ο μικρός Κουέιντεν πάσχει από νανισμό και κλαίει στο βίντεο που «ανέβασε» στο διδύκτιο η μητέρα του σε μία προσπάθεια να κινητοποιήσει όλους τους γονείς ώστε να ενημερωθούν για τις συνέπειες του σχολικού εκφοβισμού.

Ανάμεσα στα περισσότερα από 20 εκατομμύρια άτομα που έχουν δει το βίντεο, περιλαμβάνονται και διασημότητες, σαν τον ηθοποιό Χιου Τζάκμαν και του μπασκετμπολίστα Ενές Καντέρ, που μίλησαν ανοιχτά για το θέμα, ενώ πολλοί είναι οι γονείς σε διαφορετικές χώρες που έδειξαν το συγκλονιστικό βίντεο στα παιδιά τους.

Ο αμερικανός κωμικός Μπραντ Γουίλιαμς δημιούργησε επίσης τη σελίδα «GoFundMe» (Χρηματοδοτήστε με), μέσω της οποίας έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 150.000 δολάρια για να μπορέσει να επισκεφθεί το παιδί την Ντίσνεϊλαντ.

«Δεν είναι μόνο για τον Κουέιντεν, είναι για όλους όσοι έχουν υποστεί μπούλινγκ στη ζωή τους και τους έχουν πει ότι δεν είναι αρκετά καλοί», έγραψε ο Γουίλιαμς.

Τα χρήματα που θα περισσέψουν από το ταξίδι, θα διατεθούν σε οργανώσεις κατά του μπούλινγκ.

Δείτε τις αναρτήσεις των διασημοτήτων για τον μικρό Κουέιντεν:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει