Ενημέρωση με ένα κλικ

«Ο Πελέ παρουσιάζει συμπτώματα κατάθλιψης»

Εντίνιο: Βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και εσώκλειστος στο σπίτι του

Ο ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, εμφανίζει σημάδια κατάθλιψης εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που παρουσιάζει, σε βαθμό που να μην βγαίνει εκτός σπιτιού επειδή δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Για την κατάσταση του Βραζιλιάνου «μάγου» της μπάλας ενημέρωσε ο γιος του, Εντίνιο, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα 10 Φεβρουαρίου, στο «Tv Globo».

Ο Πελέ, ο οποίος κατά πολλούς θεωρείται ο μεγαλύτερους ποδοσφαιριστής που ανέδειξε ποτέ το άθλημα και που τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κλείσει τα 80 του χρόνια, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα με το ισχίο του και τώρα χρειάζεται υποστήριξη στο περπάτημά του.

Μάλιστα, σε πολλές από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του εμφανίζεται καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η αποθεραπεία στην επέμβαση στον γοφό που έκανε πρόσφατα δεν πήγε όπως θα περίμεναν όλοι και πλέον ο Πελέ βρίσκεται εσώκλειστος στο σπίτι του με συμπτώματα κατάθλιψης:

«Η ψυχολογία του είναι αρκετά εύθραυστη. Έκανε μία επέμβαση αρθροπλασίας και η αποκατάσταση του δεν ήταν η κατάλληλη. Αυτό το πρόβλημα στην κίνηση του προκάλεσε ένα είδος κατάθλιψης. Σκεφτείτε το. Είναι ο Βασιλιάς» ήταν τα λόγια του Εντίνιο που συνέχισε:

«Πάντα ήταν μία επιβλητική φιγούρα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει φυσιολογικά. Είναι σαν θηρίο στο κλουβί».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει