Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέος κοροναϊός: Η Apple κλείνει τα γραφεία και τα καταστήματά της στην Κίνα

Η εταιρεία Apple Inc ανακοίνωσε ότι κλείνει όλα τα επίσημα καταστήματά της και τα γραφεία της στην ηπειρωτική Κίνα ως τις 9 Φεβρουαρίου, καθώς αυξάνεται η ανησυχία για τον νέο απολογισμό των νεκρών ο οποίος φτάνει πλέον τους 259.

«Για λόγους ασφαλείας και βάσει των πιο πρόσφατων συστάσεων των υγειονομικών αξιωματούχων, κλείνουμε όλα τα γραφεία της εταιρείας, τα καταστήματα και τα κέντρα επικοινωνίας στην ηπειρωτική Κίνα ως τις 9 Φεβρουαρίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Apple. Η εταιρεία «πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να ξανανοίξει τα καταστήματά της το συντομότερο δυνατό».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Apple έκλεισε τρία καταστήματά της στην Κίνα εξαιτίας της ανησυχίας για την εξάπλωση της επιδημίας.

Ήδη και άλλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η McDonald’s Corp και η Starbucks Corp, έχουν κλείσει τα καταστήματά τους στην Κίνα για προληπτικούς λόγους, ενώ άλλες έχουν ζητήσει από τους εργαζόμενους τους να εργάζονται από το σπίτι και να ακυρώσουν τα μη απαραίτητα επαγγελματικά ταξίδια την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει