Τέσσερις νεκροί στην Ιαπωνία από το πέρασμα του τυφώνα Ντουτζουάν
Στο σκοτάδι παραμένουν 45.000 νοικοκυριά κοντά στο Τόκιο, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για έξι αγνοούμενους μετά τις καταστροφικές κατολισθήσεις.
Ο τυφώνας Ντουτζουάν άφησε πίσω του μια τραγική εικόνα στην Ιαπωνία, προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και εκτεταμένα προβλήματα στις υποδομές. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών και της εταιρείας ηλεκτρισμού Tepco, περισσότερα από 45.000 νοικοκυριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι λόγω διακοπών στην ηλεκτροδότηση.
Η Υπηρεσία Διαχείρισης Πυρκαγιών και Καταστροφών επιβεβαίωσε ότι τρία θύματα εντοπίστηκαν στο νομό Τσίμπα, ανατολικά του Τόκιο, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο νομό Καναγκάουα. Την ίδια στιγμή, η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη έξι ατόμων που εξακολουθούν να αγνοούνται, με τα σωστικά συνεργεία να συνεχίζουν τις επιχειρήσεις έρευνας στις περιοχές που επλήγησαν από κατολισθήσεις. Η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία προχώρησε σε άρση ή υποβάθμιση των προειδοποιήσεων, καθώς ο τυφώνας Ντουτζουάν κινείται πλέον βορειοανατολικά, απομακρυνόμενος σταδιακά από τις ιαπωνικές ακτές.
