Ενημέρωση με ένα κλικ

Κίνα: Τουρίστας εγκλωβίστηκε σε καταρράκτη κατά τη διάρκεια κατάβασης με τροχαλία

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο Tang, ο οποίος παρέμεινε παγιδευμένος στα σχοινιά για πέντε λεπτά, με την εταιρεία να αναστέλλει τις δραστηριότητες στην περιοχή.

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 15/8 στην πόλη Yangjiaotan της Κίνας, όταν ένας τουρίστας επιχείρησε να κατέβει με τροχαλία έναν καταρράκτη. Ο άνδρας, γνωστός ως Tang, μπλέχτηκε στα σχοινιά κατά τη διάρκεια της κατάβασης, παραμένοντας παγιδευμένος στην ίδια στάση για περίπου πέντε λεπτά, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρή δυσκολία στην αναπνοή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η sun, το περιστατικό συνέβη όταν μια ομάδα τουριστών επισκέφθηκε την περιοχή. Παρά την επιβεβαίωση του αρχηγού του γκρουπ ότι η διαδρομή ήταν ασφαλής, ο Tang βρέθηκε εγκλωβισμένος. Μετά από προσπάθειες, οι παρευρισκόμενοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, ωστόσο ο τουρίστας έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα του. Ο ίδιος κατήγγειλε την ελλιπή επίβλεψη από τον αρχηγό της ομάδας, δηλώνοντας πως μόνο οι συμπαίκτες του στάθηκαν στο πλευρό του.

Οι συνέπειες του ατυχήματος ήταν σοβαρές. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο Tang δυσκολευόταν να περπατήσει, γεγονός που τον οδήγησε σε νοσηλεία δύο ημερών στο ψυχιατρικό τμήμα νοσοκομείου με διάγνωση οξείας αντίδρασης στρες. Παρά το γεγονός ότι η ασφάλεια της εταιρείας κάλυψε τα ιατρικά του έξοδα, ο ίδιος διεκδικεί αποζημίωση για την απώλεια εισοδήματος, τα χαμένα προσωπικά του αντικείμενα και την ψυχική ταλαιπωρία.

Από την πλευρά της, η εταιρεία απέρριψε μέρος των αιτημάτων του. Ο διευθυντής υποστήριξε ότι ο αρχηγός της ομάδας έδρασε άμεσα, περιορίζοντας τη διάρκεια της ομηρίας στα τρία λεπτά, ενώ πρόσθεσε ότι ο ξεναγός παρείχε τη δέουσα βοήθεια μετά τον απεγκλωβισμό. Προς το παρόν, η διαδρομή στον καταρράκτη έχει ανασταλεί για όλες τις οργανωμένες ομάδες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com