Ενημέρωση με ένα κλικ

Νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στη Γαλλία ο παραγωγός Νικολά Αλτμάγερ και η Ματίλντ Φαβιέ του Dior

Το ζευγάρι έχασε τη ζωή του το απόγευμα της 17/8 όταν το όχημά τους συγκρούστηκε με φορτηγό.

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στον χώρο του γαλλικού κινηματογράφου και της παγκόσμιας μόδας η είδηση του τραγικού θανάτου του επιφανούς παραγωγού Νικολά Αλτμάγερ και της συντρόφου του, Ματίλντ Φαβιέ. Το ζευγάρι έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Δευτέρας 17/8 στη Γαλλία, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου τους με φορτηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, όπως επιβεβαίωσε η εισαγγελία της Νιόρ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Le Figaro.

Ο 61χρονος Νικολά Αλτμάγερ, πατέρας τεσσάρων παιδιών, αποτελούσε κεντρικό πρόσωπο της γαλλικής βιομηχανίας θεάματος. Μαζί με τον αδελφό του, Ερίκ, διηύθυνε την εταιρεία παραγωγής Mandarin, υπογράφοντας μερικές από τις πιο εμπορικές και καλλιτεχνικά επιτυχημένες παραγωγές, όπως το «Saint Laurent» του Μπερτράν Μπονελό –που είχε διεκδικήσει το Όσκαρ– και έργα του Φρανσουά Οζόν. Η συνεισφορά του εκτεινόταν και στο πεδίο του streaming, με παραγωγές όπως το «Cœur Noir» για το Prime Video και το «Validé». Ο σκηνοθέτης Φρανκ Γκασταμπίντ τον αποχαιρέτησε συγκινημένος, αναγνωρίζοντάς τον ως τον άνθρωπο που πίστεψε στις δυνατότητές του.

Στο πλευρό του βρισκόταν η 56χρονη Ματίλντ Φαβιέ, μια εμβληματική προσωπικότητα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Ως διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του οίκου Dior Couture επί πάνω από μία δεκαετία, είχε διαμορφώσει την εικόνα του οίκου στο Χόλιγουντ, διατηρώντας στενές επαφές με αστέρες όπως η Σαρλίζ Θερόν και η Τζένιφερ Λόρενς. Με προϋπηρεσία 11 ετών στην Prada και ξεκίνημα στο περιοδικό «Glamour», η Φαβιέ είχε καθιερωθεί ως η επιτομή της παριζιάνικης αισθητικής, την οποία αποτύπωσε και στο βιβλίο της «Mathilde à Paris».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com