Ενημέρωση με ένα κλικ

Οκλαχόμα: 38χρονος επιτέθηκε με βόμβα μολότοφ σε άτομο με αναπηρικό αμαξίδιο

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει την αποτρόπαιη επίθεση έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Μια υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό εκτυλίχθηκε στην Οκλαχόμα, όπου ένας 38χρονος άνδρας επιτέθηκε με βόμβα μολότοφ σε ανυποψίαστο άτομο με κινητικά προβλήματα. Η αποτρόπαιη πράξη, η οποία καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας στις 2 Ιουλίου, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, με το οπτικό υλικό να αποκαλύπτει τη θηριωδία του δράστη.

Στα πλάνα φαίνεται ο Αλεξάντερ Έμερι, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές, να πλησιάζει το θύμα καθώς εκείνο διέσχιζε τον δρόμο. Ο δράστης άναψε τη μολότοφ και την εκτόξευσε εναντίον του ανθρώπου που βρισκόταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Παρά την προσπάθεια του θύματος να απομακρυνθεί από τις φλόγες, ο 38χρονος τον έσπρωξε βίαια, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πέσει μέσα στη φωτιά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας της πόλης. Ευτυχώς, το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου. Οι αρχές έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα λίγες ημέρες μετά το συμβάν, αναδεικνύοντας την αγριότητα της επίθεσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com