Ενημέρωση με ένα κλικ

Νιού Τζέρσεϊ: Ληστές άδειασαν κάρτες Pokémon αξίας 50.000 δολαρίων σε 93 δευτερόλεπτα

Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάρρηξη στο κατάστημα Big Pack Hobby Shop, με τον ιδιοκτήτη Πάμπλο Ρανσιέ να δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τη λειτουργία της επιχείρησής του.

Μέσα σε μόλις 93 δευτερόλεπτα, μία ομάδα τριών ληστών κατάφερε να αφαιρέσει κάρτες Pokémon αξίας 50.000 δολαρίων από το κατάστημα Big Pack Hobby Shop στο Νιού Τζέρσεϊ. Η κινηματογραφική ληστεία, που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου, δείχνει τους δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους να εισβάλλουν και να αδειάζουν τις βιτρίνες με τη λεία τους.

Οι τοπικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ερευνών, εξετάζοντας το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν προσεγγίσει τον χώρο προσποιούμενοι τους πελάτες λίγη ώρα πριν από την επίθεση. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει ένα σκούρο SUV που χρησιμοποίησε η ομάδα για τη διαφυγή της.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Πάμπλο Ρανσιέ, μιλώντας στο ABC7, αναφέρθηκε στο περιστατικό με ψυχραιμία. Παρά το πλήγμα που δέχθηκε το κατάστημα, το οποίο λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια, ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος: «Πρέπει να παραμείνω θετικός. Θα μπορούσα να κάθομαι, να στεναχωριέμαι και να είμαι θυμωμένος, αλλά έχω λάβει πολλά μηνύματα υποστήριξης. Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε τα αποθέματα, να καθαρίσουμε τα πάντα, να τοποθετήσουμε νέες βιτρίνες και να επιστρέψουμε στην εξυπηρέτηση του κόσμου».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com