Δύο Γερμανοί πολίτες δολοφονήθηκαν σε καυγά στην Ισπανία
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι μετά από διπλή ανθρωποκτονία κοντά στο Έλτσε, όπου φαίνεται να ενεπλάκη και τρίτο τραυματισμένο θύμα.
Δύο Γερμανοί πολίτες έχασαν τη ζωή τους τη Δευτέρα κοντά στο Έλτσε της νοτιοανατολικής Ισπανίας, έπειτα από έναν βίαιο καυγά, ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο υπόπτων. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η Χωροφυλακή του Αλικάντε επιβεβαίωσε τη σύλληψη των δύο υπόπτων την Τρίτη, μετά τη διπλή ανθρωποκτονία που σημειώθηκε τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, περίπου στις 18:00, σε αγροτική περιοχή κοντά στο Έλτσε.
Οι αστυνομικές αρχές αρνήθηκαν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με την εθνικότητα των θυμάτων και των συλληφθέντων. Ωστόσο, η εφημερίδα El Pais αναφέρει ότι τα θύματα ήταν Γερμανοί και οι δράστες Πολωνοί, οι οποίοι φέρεται να έχουν απασχολήσει τις ισπανικές αρχές στο παρελθόν για άλλα αδικήματα. Η Χωροφυλακή, επικαλούμενη το απόρρητο της έρευνας, δεν επιβεβαίωσε ούτε την ύπαρξη ενός τρίτου θύματος, το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται, ενώ η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη.
Από τα αρχικά στοιχεία της έρευνας, φαίνεται ότι τα τρία θύματα προσπάθησαν να απομακρύνουν τους δύο υπόπτους από ένα σαλέ που είχαν καταλάβει, οδηγώντας σε σφοδρή σύγκρουση. Μετά το περιστατικό, οι δράστες οχυρώθηκαν στο σπίτι, με την αστυνομία να διαπραγματεύεται μαζί τους, με τη βοήθεια διερμηνέα, μέχρι να πειστούν να παραδοθούν.

