Ενημέρωση με ένα κλικ

Σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και το έκρυψε σε κουτί δημητριακών

Αφού γέννησε, έβαλε το μωρό της σε ένα κουτί δημητριακών και το έκρυψε μέσα σε μια βαλίτσα!

Με ένα αποτρόπαιο έγκλημα ήρθαν αντιμέτωπες οι αρχές της Αγγλίας, όπου μία 22χρονη φοιτήτρια σκότωσε το νεογέννητο μωρό της.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Jia Xin Teo αφού γέννησε μόνη της τον περασμένο Μάρτιο, έβαλε το μωρό της σε ένα κουτί δημητριακών και το έκρυψε μέσα σε μια βαλίτσα προκειμένου να μη μάθουν για την εγκυμοσύνη της οι συγκάτοικοί της και η οικογένειά της.

Η  22χρονη  Jia Xin Teo που είχε φύγει από την πατρίδα της την Μαλαισία για να σπουδάσει στο Κόβεντρι της Αγγλίας, φέρεται πως γέννησε μόνη της το μωρό τον περασμένο Μάρτιο και στη συνέχεια το έβαλε μέσα σε ένα κουτί δημητριακών και το έκρυψε σε μία βαλίτσα για να μην μάθει κανείς την εγκυμοσύνη της.

A woman who hid her newborn baby in a cornmeal box has been found guilty of  murder.

Όπως ανέφερε η Εισαγγελία «το μωρό ήταν ζωντανό μετά τη γέννηση και θα μπορούσε να είχε επιβιώσει, αλλά η Jia Xin Teo πήρε την απόφαση να το τοποθετήσει μέσα σε ένα κουτί δημητριακών γνωρίζοντας ότι θα το σκότωνε».

Το μωράκι όπως ήταν φυσικό ξεψύχησε. Μία ημέρα μετά, η 22χρονη πήγε στο νοσοκομείο με εμφανή σημάδια γέννας αλλά αρνήθηκε τα πάντα.

Μετά την ομολογία της, οι αστυνομικοί βρήκαν το μωρό τυλιγμένο σε πλαστικό μέσα στο κουτί δημητριακών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η 22χρονη από τη Μαλαισία υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «άκουγε φωνές που της έλεγαν να σκοτώσει ή να βλάψει το μωρό», ωστόσο η Εισαγγελία δεν πείστηκε.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το μωράκι γεννήθηκε ζωντανό και στην περίπτωση που η μητέρα ζητούσε βοήθεια, τότε αυτό θα ήταν ακόμα στη ζωή.

Το δικαστήριο της Αγγλίας καταδίκασε την Teo τόσο για την ανθρωποκτονία, όσο και για το ότι είπε ψέμματα στην αστυνομία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει