Ενημέρωση με ένα κλικ

Έσφαξε 25χρονη έγκυο μητέρα για να της πάρει το παιδί από την κοιλιά της

Την μαχαίρωσε για να της βγάλει το μωρό που κυοφορούσε από την κοιλιά της και να το κάνει δικό της.

Σοκάρει και μόνο στο άκουσμα η είδηση πως μια 42χρονη γυναίκα έσφαξε την 25χρονη εγκυμονούσα γειτόνισσα της με σκοπό να της πάρει το παιδί και να το κάνει δικό της.

Δολοφόνησε 25χρονη έγκυο από τη Βραζιλία για να της πάρει το μωρό – Κάλεσε την αστυνομία και παρίστανε ότι μόλις γέννησε

«Σχεδίασε να πάρει το παιδί την ίδια μέρα με τα γενέθλιά της, στις 14 Οκτωβρίου 2024 και είπε σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της ότι ήταν έγκυος» η οποία είχε ιστορικό προσπαθειών να μείνει έγκυος, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Η 25χρονη είχε μια κόρη επτά ετών και ήταν θετή μητέρα της τετράχρονης ανιψιάς της, ενώ το μωρό που περίμενε θα ήταν το πρώτο της παιδί με τον τωρινό σύντροφό της.

Η 42χρονη Joseane de Oliveira Jardim, έστησε παγίδα στην άτυχη έγκυο με δόλωμα ένα καρότσι που υποτίθεται ότι ήθελε να της δώσει για το παιδί που θα έφερνε στον κόσμο σε λίγο καιρό.

Όταν η 25χρονη μπήκε στο διαμέρισμα της 42χρονης εκείνη της επιτέθηκε με μαχαίρι, την έσφαξε και στη συνέχεια της έσκισε την κοιλιά για να βγάλει από μέσα το μωρό που κυοφορούσε το θύμα.

Στη συνέχεια άλειψε τα πόδια της με αίμα, τοποθέτησε το μωρό ανάμεσά τους και κάλεσε ιατρική βοήθεια προσποιούμενη ότι μόλις είχε γεννήσει.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το αγοράκι που υποτίθεται ότι γέννησε η κατηγορούμενη ήταν νεκρό και η ίδια δεν ήταν η μητέρα του.

Οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία και η 42χρονη συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων δύο για δολοφονία.

Η γυναίκα παρίστανε επί δύο μήνες ότι ήταν έγκυος προσπαθώντας παράλληλα να γίνει φίλη με το θύμα, ώστε να μάθει πότε ακριβώς επρόκειτο να γεννήσει.

Το πτώμα της 25χρονης βρέθηκε τυλιγμένο σε πλαστικό, κάτω από ένα κρεβάτι στο διαμέρισμα της 42χρονης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει