Ενημέρωση με ένα κλικ

Διάσημη food blogger πέθανε σε ζωντανή μετάδοση την ώρα που έτρωγε

Έτρωγε ασταμάτητα για 10 ώρες κάθε μέρα πάνω από 10 κιλά φαγητό.

Η Pan Xiaoting μια διάσημη food blogger από την Κίνα πέθανε ξαφνικά την ώρα που έκανε live μετάδοση από το κανάλι της, από υπερφαγία.

Η 24χρονη κινέζα είχε δει ένα παρόμοιο βίντεο σε διαδικτυακή μετάδοση στο οποίο ο οικοδεσπότης έτρωγε μεγάλη ποσότητα φαγητού, και αποφάσισε να κάνει το ίδιο αφού έμαθε ότι ο φίλο της κέρδιζε πολλά χρήματα από αυτό.

Έτσι ξεκίνησε να καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φαγητού, περνώντας όλο και περισσότερες ώρες μπροστά στην κάμερα του καναλιού της δείχνοντας στους διαδικτυακούς θαυμαστές της, τις ποσότητες φαγητού που μπορούσε να φάει.

Extreme eater, 24, dies during 10-hour food binge livestream that left her stomach 'deformed' | The Mirror - The Mirror US
Kίνα: Γνωστή food blogger έφαγε 10 κιλά φαγητό και πέθανε σε ζωντανή μετάδοση - Newsbomb
24yo Mukbang Streamer Dies From Overeating During Livestream, Intestines Were Bleeding Severely - WORLD OF BUZZ

Οι μερίδες της γίνονταν όλο και μεγαλύτερες καθώς η δημοτικότητά της στο διαδίκτυο μεγάλωνε, με τους γονείς της ακόμα και τους διαδικτυακούς φίλους που είχε να εκφράζουν την ανησυχία τους για τις ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες που κατανάλωνε.. με εκείνη να τους καθησυχάζει ότι δεν τρέχει τίποτα.. και είναι όλα μια χαρά.

Μάλιστα η food blogger είχε χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν το συμβάν καθώς έπαθε γαστρεντερική αιμορραγία λόγω της υπερφαγίας, πράγμα που δεν την πτόησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της..

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει