Ενημέρωση με ένα κλικ

Boeing: Ακόμα ένα περιστατικό με αεροσκάφος – Εξερράγη ο τροχός του

Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται να προστεθεί ανάμεσα σε πολλά άλλα, με αεροσκάφος της Boeing, αυτή τη φορά στο αεροδρόμιο της Φλόριντα. Τροχός αεροπλάνου της αεροπορικής εταιρίας American Airlines εξερράγη.

Η πτήση 590 της American Airlines βρισκόταν στον διάδρομο προσγείωσης το πρωί της Τετάρτης, όταν το αεροπλάνο υπέστη μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο δεξιός τροχός να εκραγεί και να πάρει φωτιά.

Στο βίντεο τηςφαίνεται το αεροσκάφος να κινείται στον διάδρομο τυλιγμένο σε καπνούς μετά την καταστροφή του ελαστικού.

Στην πτήση με προορισμό το Phoenix επέβαιναν 174 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος, δήλωσε εκπρόσωπος της American Airlines. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

Το τρομακτικό ατύχημα έρχεται μόλις δύο ημέρες αφότου ένα άλλο αεροσκάφος της Boeing  έχασε τον τροχό τους ενώ βρισκόταν στον διάδρομο στο Λος Άντζελες .

Μια ομάδα έκτακτης ανάγκης στάλθηκε στο αεροδρόμιο στο Taxiway W λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τετάρτης μετά την έκρηξη του ελαστικού του αεροσκάφους Boeing 737, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Τάμπα.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα «αποχώρησαν με ασφάλεια» από το αεροσκάφος και μεταφέρθηκαν με λεωφορείο.

Ένας εκπρόσωπος της American Airlines είπε ότι στο αεροσκάφος « παρουσιάστηκε μηχανικό πρόβλημα στον διάδρομο προσγείωσης», το οποίο «αφορούσε κάποια από τα ελαστικά του».

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει