Ενημέρωση με ένα κλικ

Βιετναμέζος Κομμουνιστής Υπουργός τρώει «χρυσή μπριζόλα» στο εστιατόριο του Salt Bae και γίνεται “viral”

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο Βιετνάμ βίντεο που δείχνει υπουργό της κομμουνιστικής κυβέρνησης της χώρας, να γεύεται μια πανάκριβη «χρυσή μπριζόλα» στο εστιατόριο του γνωστού σεφ, Salt Bae, στο Λονδίνο.

Στο βίντεο φαίνεται ο διάσημος Τούρκος σεφ και σταρ του Instagram, να ταϊζει στο στόμα τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Βιετνάμ, Το Λαμ, στο εστιατόριό του, Nusr-Et Steakhouse, στη βρετανική πρωτεύουσα. Η τιμή του πανάκριβου γεύματος του Βιετναμέζου υπουργού –κοντά στα 1.956 δολάρια– ξεπερνά κατά πολύ τις μεικτές μηνιαίες απολαβές του, που κυμαίνονται μεταξύ 600 και 800 δολαρίων.

Άγνωστο παραμένει πότε γυρίστηκε το βίντεο, αλλά ο Το Λαμ επισκέφθηκε πρόσφατα τη Βρετανία για τη Σύνοδο του ΟΗΕ σχετικά με το Κλίμα. Ο Βιετναμέζος ακτιβιστής, Χοάνγκ Ντουνγκ, ήταν από τους πρώτους που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες του υπουργού που απολάμβανε τη μπριζόλα με τον βρώσιμο χρυσό.

«Τα χρήματα των φορολογουμένων χρησιμοποιούνται για πολυτέλειες», σχολίασε στη συνέχεια ένας χρήστης κι ένας άλλος συμπλήρωσε: «Το Βιετνάμ είναι φτωχό, αλλά ο υπουργός απολαμβάνει την πολυτέλεια».

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει