Ενημέρωση με ένα κλικ

ΣΟΚ! Μητριά σκότωσε τον 6χρονο γιο του συντρόφου της επειδή της έτρωγε χρόνο!

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η μητέρα του νεκρού αγοριού εκτίει ποινή φυλάκισης 11 ετών, επειδή δολοφόνησε τον νέο σύντροφο της το Φεβρουάριο του 2019. Η δίκη συνεχίζεται.

Μια μητριά επιτέθηκε και σκότωσε τον 6χρονο γιο του συντρόφου της, πριν πάρει φωτογραφία το άψυχο σώμα του και την στείλει στον πατέρα του με τη λεζάντα «δεν θα σηκωθεί για σ@@@α»…

Η 32χρονη Έμα Τούσλιν, που λέγεται ότι είχε ξεκαθαρίσει στον Τόμας Χιου, ότι θέλει αυτόν και όχι τον γιο του, κατηγορείται ότι σκότωσε τον μικρό Άρθουρ Λαμπίνζτο Χιου στις 16 Ιουνίου του περασμένου έτους. Το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο της μικρής πόλης Σίρλει από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν το ζευγάρι ότι βασάνιζε το μικρό αγόρι, αφού τον έβαζαν να στέκεται με τις ώρες στη γωνία και του αρνούνταν νερό και τροφή.

Βρετανία: Μητριά σκότωσε τον 6χρονο γιο του συντρόφου της επειδή της έτρωγε χρόνο | one 9

Το δικαστήριο άκουσε ότι η Τούσλιν και ο Χιου προέβαιναν στις παραπάνω πράξεις, με σκοπό να τρομοκρατήσουν το παιδί. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες, ωστόσο υπάρχει βίντεο που δείχνει την Τούσλιν να σπρώχνει άγρια το παιδί, να τηλεφωνεί στον πατέρα του και να μιλά μαζί του για 37 ολόκληρα λεπτά για το πόσο την είχε εκνευρίσει που δεν την άφηνε να φτιάξει τα φρύδια της και ότι δεν θα τους ενοχλούσε ξανά και στη συνέχεια να αφήνει να περάσουν επιπλέον 12 λεπτά πριν τηλεφωνήσει για να έρθει ασθενοφόρο στο σπίτι να βοηθήσει το άτυχο παιδί.

Η αισθητικός στην οποία πήγαινε η κατηγορουμένη επιβεβαίωσε ότι το παιδί ήταν σκελετωμένο και αφυδατωμένο, τόσο αδύναμο που με δυσκολία μπορούσε να ανέβει σκάλες. Στην προσπάθεια της να το πλησιάσει, όπως κατέθεσε η Κάθριν Μίχεντς, εκείνο απομακρύνθηκε με φόβο. Ο σύντροφος της κατάφερε να του δώσει λίγο νερό, ενώ οι δικοί του το είχαν βάλει στη γωνία για τιμωρία, επειδή δεν είχε αποκαλέσει τον πατέρα του «κύριο».

Βρετανία: Μητριά σκότωσε τον 6χρονο γιο του συντρόφου της επειδή της έτρωγε χρόνο | two 7

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η μητέρα του νεκρού αγοριού εκτίει ποινή φυλάκισης 11 ετών, επειδή δολοφόνησε τον νέο σύντροφο της το Φεβρουάριο του 2019. Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: dailymail.co.uk

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει