Ενημέρωση με ένα κλικ

SMS 13033: Ο κωδικός μετακίνησης για τα εποχιακά καταστήματα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, θα ανοίξουν τα εποχιακά καταστήματα. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποιο κωδικό μετακίνησης θα στέλνουν στο 13033, προκειμένου να επισκεφτούν το κατάστημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο νέας προσθήκης κωδικού στο 13033. Επομένως, όσοι θέλουν να επισκεφτούν κάποιο εποχιακό κατάστημα θα πρέπει να στείλουν τον κωδικό 2 στο 13033.

Να θυμίσουμε, ότι ο κωδικός 2 επιτρέπεται για τη μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ. Τον ίδιο, λοιπόν, κωδικό θα χρησιμοποιούν εκείνοι που θέλουν να βγούν και να ψωνίσουν σε ένα εποχιακό κατάστημα.

Ο λόγος που δεν θα προστεθεί νέος κωδικός στο 13033, είναι γιατί από τη Δευτέρα στα σούπερ μάρκετ θα πωλούνται και εποχικά είδη, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου ανάπτυξης.

Τέλος, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προστεθεί νέος κωδικός με το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 14 Δεκεμβρίου, εάν φυσικά το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More