Ενημέρωση με ένα κλικ

Με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέα η σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό

Παρουσία του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση στις 18:00 για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρκουμανέας αναμένεται να τοποθετηθεί σχετικά με το ζήτημα των διπλών αρχείων στην καταγραφή των κρουσμάτων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που είδε το φως της δημοσιότητας στον κυριακάτικο Τύπο. Ήδη πάντως ο ΕΟΔΥ έχει χαρακτηρίσει τα δημοσιεύματα «αποκυήματα νοσηρής φαντασίας».

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα στις 18:00.

Στην ενημέρωση θα βρίσκονται ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει