Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέθανε το πιο αγαπητό αδέσποτο σκυλάκι στην Αθήνα, ο Σωκράτης

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου ενός από τους πιο αγαπητούς αδέσποτους σκύλους στο κέντρο της Αθήνας. Νωχελικός, παρατηρούσε όποιον περνούσα από δίπλα του.

Συγκεκριμένα, πριν από πέντε ημέρες ο Σωκράτης, σκοτώθηκε την οδό Σοφοκλέους από διερχόμενο φορτηγό. Το άτυχο σκυλάκι το βρήκε υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων.

Ο οδηγός που χτύπησε και σκότωσε τον σκύλο αναζητείται.  Όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι, καλείται να στείλει μήνυμα στην ιστοσελίδα forgottenstrays.gr ή να καλέσει στον αριθμό 6989518569.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος forgottenstrays το ζώο χτυπήθηκε θανάσιμα νωρίς το πρωί. Μεταφέρθηκε με βαν του δήμου Αθηναίων στο ΔΙΚΕΠΑΖ, πάλεψε για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ηταν ένα από τα σύμβολα της πόλης και του χρωστάμε να βρούμε τον οδηγό του φορτηγού» τονίζει μιλώντας στο zoosos.gr η Σεραφίνα Αβραμίδου, δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη για τα αδέσποτα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More