Ενημέρωση με ένα κλικ

Έστειλε SMS για επίσκεψη σε γιατρό και βγήκε νύχτα να βρει ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 17χρονου στην περιοχή της Αμμουδάρας προχώρησαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, σε ώρα που είχε τεθεί σε εφαρμογή η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση του κορονοϊού.

Ο έφηβος εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στον δρόμο μετά τις 9 το βράδυ και υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε είχε αποστείλει sms για επίσκεψη σε γιατρό στο 13033, ωστόσο πρόθεσή του ήταν να προμηθευτεί ποσότητα κάνναβης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα 17,9 γραμμαρίων.

Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και το βράδυ της Πέμπτης, όπου επίσης αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου προχώρησαν στη σύλληψη ενός 20χρονου νεαρού ο οποίος είχε στην κατοχή του 150 γραμμάρια κάνναβης.

Όπως όλα δείχνουν η περίοδος του lockdown είναι εξαιρετικά δύσκολη για τα τοξικοεξαρτημένα άτομα, τα οποία δεν διστάζουν να παραβούν τα μέτρα και τους περιορισμούς προκειμένου να βγουν στον δρόμο και να προμηθευτούν τη δόση τους.

Στην ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:

“Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  ποσότητα κάνναβης βάρους 17,9 γραμμάρια κάνναβης.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει