Ενημέρωση με ένα κλικ

Πήγαν να μετατρέψουν σε… Ζωγιανά την Αττική

Μεγάλη ποσότητα με δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Πιο συγκεκριμένα εκριζώθηκαν 250 δενδρύλλια, υλικά και εξοπλισμός ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας, καθώς και συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 108 γραμμαρίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων εξερεύνησης περιοχών πρόσφορων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και καταστολής της δράσης καλλιεργητών, εντόπισε, με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας και αστυνομικών του Τ.Α. Ωρωπού, σε δύσβατη δασική περιοχή της Αττικής, φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω τόπο αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής , με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ και της Ο.Π.Κ.Ε, όπου εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν -250- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -40- εκατοστά έως -2- μέτρα.

Στο χώρο της φυτείας, εντοπίστηκαν υλικά και εξοπλισμός ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας, καθώς και συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -108- γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ενεργείται προανάκριση για την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More