Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονική επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Φθιώτιδα

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα σε κρίσιμη κατάσταση

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε νεαρός ντελιβεράς στην Ελάτεια Φθιώτιδας λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης.

Πληροφορίες του lamiareport.gr αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια διανομής παραγγελίας, αυτοκίνητο αποπειράθηκε να κλείσει την πορεία της μηχανής του ντελιβέρα.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ξέφυγε από την ενέδρα ωστόσο το αυτοκίνητο τον ακολούθησε και μετά από καταδίωξη τον ακινητοποίησαν.

Το ρεπορτάζ του lamiareport, αναφέρει την ύπαρξη 4 ή 5 ατόμων μέσα στο αυτοκίνητο τα οποία χτύπησαν και μαχαίρωσαν άγρια τον 25χρόνο. Στη συνέχεια τον άφησαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκαν. Οι περίοικοι που άκουσαν τη φασαρία, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ο νεαρός διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς ενώ στη συνέχεια μετά την διασωλήνωση του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχτεί μαχαιριές στο στέρνο και σε άλλα σημεία, ενώ υπάρχουν και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.

 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό επικεντρωμένη σε επεισόδιο μεταξύ του θύματος και παρέας σε κωμόπολη της βόρειας Λοκρίδας κάποιες ημέρες πριν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει