Ενημέρωση με ένα κλικ

Μόσιαλος: Γιατί δεν πρέπει να κατεβάζουμε τη μάσκα στο πηγούνι μας

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει κανείς να κατεβάζει τη μάσκα στο πηγούνι, εξηγεί με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

«Η περιοχή κάτω από το πηγούνι και ο λαιμός μας εκτίθενται και αυτά σε ιούς. Τους ίδιους ιούς από τους οποίους προσπαθούμε να προστατευθούμε φορώντας τη μάσκα προστασίας του προσώπου. Εάν χρειαστεί να κανουμε κάτι, που απαιτεί να αφαιρέσουμε τη μάσκα από τη θέση που πρέπει να τη φοράμε, είναι προτιμότερο να την αφαιρέσουμε πλήρως. Να σκεφτόμαστε πρακτικά για να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα η χρήση της μάσκας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο καθηγητής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μόσιαλου:  

Τι πρέπει να κάνουμε με τη μάσκα στα εστιατόρια;

Η περιοχή κάτω από το πηγούνι και ο λαιμός μας εκτίθενται και αυτά σε ιούς. Τους ίδιους ιούς από τους οποίους προσπαθούμε να προστατευθούμε φορώντας τη μάσκα προστασίας του προσώπου. Εάν χρειαστεί να κανουμε κάτι, που απαιτεί να αφαιρέσουμε τη μάσκα από τη θέση που πρέπει να τη φοράμε, είναι προτιμότερο να την αφαιρέσουμε πλήρως. Να σκεφτόμαστε πρακτικά για να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα η χρήση της μάσκας.

 

Τι πρέπει να κάνουμε με τη μάσκα στα εστιατόρια; Η περιοχή κάτω από το πηγούνι και ο λαιμός μας εκτίθενται…

Publiée par Ηλίας Μόσιαλος sur Mardi 21 juillet 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει