Ενημέρωση με ένα κλικ

Κοζάνη: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Πανικός επικράτησε στην Εφορία Κοζάνης το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στην Εφορία και σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκε σε τέσσερις υπαλλήλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης ένας άντρας μπήκε μέσα με τσεκούρι και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμές συνθήκες τραυμάτισε τρία άτομα (δύο γυναίκες κι έναν άντρα) υπαλλήλους της ΔΟΥ.

Οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών.

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβε η αστυνομία.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης ο 45χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης.

Ο 45χρονος Ν.Κ. με καταγωγή από την περιοχή του Άσκιου Κοζάνης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων στο KOZANILIFE.GR, φαίνεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν με περιστατικά εντάσεως στην εφορία Κοζάνης.

Στην Κοζάνη ο διοικητής της ΑΑΔΕ μετά την εισβολή άνδρα με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης

Στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, όπου ένας άνδρας, οπλισμένος με τσεκούρι, εισέβαλε το μεσημέρι στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος της ΔΟΥ της πόλης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, ο άνδρας είναι σε σοβαρή κατάσταση με εκτενή τραύματα στο κεφάλι και διασωληνώθηκε, ενώ και η μία γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη και αυτή, φέρει τραύματα στο κεφάλι, μέτωπο, μύτη, μάτια και χρίζει και οφθαλμολογικού ελέγχου και πλέον έχει διασωληνωθεί και αυτή.

Η δεύτερη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από το δράστη, φέρει τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη, αλλά έχει καλύτερη κλινική εικόνα. Όσον αφορά την τρίτη γυναίκα που τραυματίστηκε στην προσπάθειά της προστατευθεί, φέρεται να αντιμετωπίζει ορθοπεδικό πρόβλημα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει