Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη ΙΧ λαθροδιακινητών από την Άμεση Δράση!

Σε καταδίωξη… βγαλμένη από ταινία συμμετείχαν χθες το βράδυ αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, όταν όχημα ύποπτο για λαθροδιακίνηση δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Συγκεκριμένα γύρω στις 3 τα ξημερώματα το Αλλοδαπών ζήτησε συνδρομή για έλεγχο οχήματος ύποπτο για διακίνηση λαθρομετανάστων. Το όχημα κινούνταν επί τις Περιφέρειακης με ρεύμα προς ανατολικά. Αρχικά μπήκε στον κόμβο Αγίου Παύλου όπου και αντιλήφθηκαν ότι τους ακολουθούσαν με συμβατικό όχημα οι αστυνομικοί. Αμέσως ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν, όμως δύο πληρώματα της Άμεσης Δράσης είχαν ήδη πάρει θέσεις!

Το πρώτο στην Επταπυργίου και το δεύτερο στην οδό Ε. Ζωγράφου κοντά στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. Το πρώτο πλήρωμα μπόρεσε και είχε οπτική επαφή με το ύποπτο όχημα δίνοντας το στίγμα του και το δεύτερο πλήρωμα έκλεισε το ρεύμα που κατέβαινε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες στο όχημα, να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το όχημα κοντά στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

Στη συνέχεια ο οδηγός καταδιώχθηκε πεζός από αστυνομικούς και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του από το όχημα έβγαλε τη κόκκινη μπλούζα που φορούσε μένοντας μόνο με μπλούζα μαύρου χρώματος για να μπερδέψει τους αστυνομικούς.

Μην έχοντας διέξοδο σκαρφάλωσε σε σκεπή δίπλα από τα Εβραϊκά Κοιμητήρια και προσπάθησε να φύγει προς την Ε. Ζωγράφου, όμως πηδώντας από ύψος, το μόνο που κατάφερε ήταν να προκαλέσει συντριπτικό κάταγμα κνήμης.

Συνελήφθη και παρελήφθη από συναδέλφους του Τμήματος Συντονισμού Λαθροδιακίνησης, ενώ και ο συνοδηγός συνελήφθη μετά από πεζή καταδίωξη από συναδέλφους του Συντονισμού.

Να σημειωθεί, ότι ο οδηγός ήταν Αλβανός υπήκοος, ενώ εντός του οχήματος υπήρχαν 7 παράνομοι μετανάστες, εκ των οποίων οι 4 διέφυγαν ενώ οι 3 συνελήφθησαν.

Πηγή: securitynews.gr 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει