Ενημέρωση με ένα κλικ

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή την Πέμπτη ο 44χρονος καθηγητής

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 44χρονου καθηγητή σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία μητέρας μαθήτριάς του, διατηρούσε σχέση με τη 14χρονη κόρη της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα της 14χρονης είδε τυχαία την κόρη της να συναντά τον καθηγητή εκτός σχολείου και αμέσως ενημέρωσε την υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες επικεντρώνονται στη γενικότερη δραστηριότητα του καθηγητή, με στόχο να εξακριβωθεί εάν ο άνδρας είχε αποπλανήσει και άλλες ανήλικες.

Πώς προσέγγισε την μαθήτρια

Ο καθηγητής, που έχει ομολογήσει την πράξη του, προσέγγισε το κορίτσι πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από επίμονες προσπάθειες κατάφερε να την πείσει να συνάψουν «σχέση».

Για το επόμενο διάστημα, ο καθηγητής έβγαινε ραντεβού με την ανήλικη, χωρίς να καταλάβει κανένας από το περιβάλλον της 14χρονης.

Ο 44χρονος κατοικεί στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πριν από μερικά χρόνια, διορίστηκε με οργανική θέση σε σχολείο της Ηλιούπολης.

Την Πέμπτη o 44χρονος καθηγητής θα απολογηθεί στον 1ο Τακτικό ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έπειτα από την 48ωρη προθεσμία που έλαβε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει