Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρόδος: 48χρονος απείλησε θαμώνες καταστήματος με καραμπίνα

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας ένας 48χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου, ο οποίος «μπούκαρε» κραδαίνοντάς το σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ροδίνι.

Πιο συγκεκριμένα την 6η Ιουλίου 2020 ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατήγγειλε ότι περί ώραν 04:00 τα ξημερώματα της 5ης Ιουλίου 2020, ενώ βρισκόταν εντός του καταστήματός του μαζί με την σερβιτόρα και αλλά δέκα περίπου άτομα, ένας εκ των θαμώνων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στους πελάτες και προσπάθησε να έρθει στα χέρια με έναν εξ’ αυτών κι εκείνοι τον οδήγησαν εκτός του καταστήματος.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε σε έξαλλη κατάσταση κραδαίνοντας στο χέρι του μια καραμπίνα απειλώντας τους παρευρισκόμενους. Κάποιοι πελάτες έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν, καταφέρνοντας να τον αφοπλίσουν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μετά από προανάκριση και αξιοποίηση πληροφοριών και βιντεοληπτικού υλικού εξακριβώθηκε ως δράστης ο 48χρονος που εντοπίστηκε κοντά στην οικία του.

Ομολόγησε την πράξη του μετά την σύλληψή του και οδήγησε τους αστυνομικούς σε εξωτερικό χώρο της οικίας του όπου είχε επιμελώς κρυμμένη την καραμπίνα, μάρκας BERETTA ιδιοκτησίας του κατάκοιτου πατέρα του.

Πηγή:dimokratiki.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει