Ενημέρωση με ένα κλικ

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Κρήτη

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Στη σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί, στον Δήμο Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης, την Παρασκευή.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση ξεκίνησε με τον εντοπισμό του ενός ημεδαπού κατηγορουμένου, την στιγμή την οποία είχε μεταβεί σε υπαίθριο χώρο προκειμένου να παραλάβει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ο ίδιος συνελήφθη με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να κατάσχουν 20,7 γραμμάρια ηρωίνης.

Εν συνεχεία η αστυνομία προχώρησε και σε δεύτερη σύλληψη ημεδαπού, ο οποίος είχε αποκρύψει ναρκωτικά στον χώρο. Η έρευνα εντόπισε 282,7 γραμμάρια ηρωίνης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ταυτόχρονα αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά.

Έρευνα στο σπίτι του και σε αποθήκη, οδήγησε στον εντοπισμό και την κατάσχεση 93 γραμμαρίων ηρωίνης σε μορφή βράχου και μιας ζυγαριάς ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει